Luxusní auto legendární herečky brzdilo na náchodském náměstí skoro hodinu před začátkem akce. Podle všeho z něj Bohdalová vystoupila ve výborné náladě. A zatímco se většina jejích známých tlačila v těsné blízkosti pódia, Jiřina přišla do sálu mezi posledními a usadila se v jedné ze zadních řad. Místo vedle ní nezůstalo prázdné - doprovázeli jí totiž vnuk Vojta a přítel a miliardář Lubomír Focko. 

Právě jeho syn Mikuláš (20) byl totiž mezi dvanáctkou finalistů. Sto členů poroty nakonec sympatického studenta vybralo coby třetího nejhezčího Muže roku 2017. „Přijela jsem jako podpora. Však ho znám od malička. Mám radost, že v soutěži uspěl. Pro mě takovéhle věci moc nejsou, ale kluci měli zážitek,“ okomentovala Fockův úspěch herečka, která po skončení zase odjela na svou chalupu.


Sám Mikuláš Focko se svěřil, že má z umístění velkou radost: „Jsem z toho poměrně hodně překvapený. Přihlásil mě můj trenér thajského boxu, za všechno tak vděčím jemu. Prvně jsem si myslel, že to je vtip. Modelingem jsem se neživil, uvidíme, co tahle událost přinese do mého života. Přišla mě sem podpořit i rodina, myslím, že budou spokojení,“ dodal.

Fotogalerie
9 fotografií