Faux pas se Obermannová dopustila na projekci nového projektu České televize. Přišla představit seriál Trapné padesátky s herečkami Pavlou Tomicovou (55), Klárou Melíškovou (45) a Alenou Mihulovou (52), k němuž napsala scénář. Ovšem všechny přítomné zaujala spíše svými zářivě bílými šaty.

Ty byly totiž příliš krátké, a tak v nich spisovatelka trochu nervózně poposedávala. Nejprve si dala nohu přes nohu, ale pak změnila pozici a ukázala rozkrok podobně jako Sharon Stone (59) ve slavném filmu Základní instinkt. Na rozdíl od ní měla ale Irena spodní prádlo. Jakmile si všimla, že své černé kalhotky s růžovým vzorkem vystavuje na veřejnosti, snažila se intimní partie nenápadně zakrýt.

Autorka skandální Tajné knihy, která se zaobírala údajným mileneckým vztahem s exprezidentem Václavem Havlem (†75), je přitom maminkou herečky Bereniky Kohoutové (26), která je jednou z účastnic čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas. Jelikož jablko zřejmě nepadlo daleko od stromu, Berenika zase spodní prádlo ukázala loni v listopadu na zkoušce kostýmů muzikálu Šíleně smutná princezna, v němž hraje hlavní roli.

VIDEO: Po padesátce se už nebojím být naplno trapná, říká spisovatelka

Video
Video se připravuje ...

Irena Obermannová: Po padesátce se už nebojím být naplno trapná Adam Balažovič

Fotogalerie
36 fotografií