„Má premiéra za moderátorským pultem dnes večer,“ psala minulý týden tanečnice na sociální síti a pochlubila se fotkou ze studia, na níž jen září. Částečně za to můžou její rudé šaty v kontrastu s greenscreenem (speciální zelenou stěnou, místo níž na obrazovce vidíte počítačovou grafiku), hlavně ale její nadšený úsměv. Je jasné, že se Veronika na novou příležitost moc těšila.

Premiéru ve studiu si Veronika odbyla v pátek 18. srpna. Veronika Lálová, profesionální tanečnice, kterou znáte mimo jiné ze soutěže StarDance, je oficiálně novou moderátorkou Východočeských zpráv na Východočeské televizi V1,“ představila novou posilu na svém Facebooku regionální televize, která po Lálové očividně sáhla právě kvůli známé tváři.

VIDEO: Podívejte se na první vysílání Veroniky Lálové ve zprávách

Podruhé pak za moderátorský pult profesionální tanečnice usedla 22. srpna. „Dnešní zprávy v puntíkatém na Východočeské televizi,“ radovala se brunetka na svém Instagramu a dodala, že se těší na další vysílání ve čtvrtek. Své nové role se zhostila se ctí a od diváků se zatím dočkala především pozitivních ohlasů. Tímhle tempem se někdejší taneční partnerka Zdeňka Piškuly časem propracuje možná i na TV Nova, kde už se v Počasí uchytil její expřítel Karel Kašák (29).

VIDEO:  Karel Kašák o rozchodu s tanečnicí Lálovou: Je to těžké pro nás pro oba...

Video
Video se připravuje ...

Karel Kašák o rozchodu s tanečnicí Lálovou: Je to těžké pro nás pro oba... David Turek

Fotogalerie
39 fotografií