Adam se ještě nestihl zcela vzpamatovat z toho, že mu na konci letošního března zemřela máma Věra Špinarová, k níž měl velmi blízko a dokonce s ní i vystupoval. Teď se musí smířit i s úmrtím otce. „Je to strašně, oba jsou pryč. Máma i táta…,“ svěřil se plačky Pavlík po telefonu deníku Aha!.

„Odchod mámy mu hodně ublížil. To je nezpochybnitelné,“ míní zoufalý muž, který během pěti měsíců ztratil oba rodiče. O tatínka se již delší dobu bál, zejména těsně po smrti Špinarové, kdy skladatel Pavlík prodělal kolaps a musel brát antidepresiva.

Rodina mu tehdy kvůli tomu raději zakázala, aby šel bývalé ženě na pohřeb, který by ho mohl rozrušit. „Byli jsme v hotelu ten den a domluvili jsme se, že já půjdu na pohřeb a on na mě počká,“ popisovala před časem Pavlíkova manželka Heidi Janků (54).

Adam přesto nečekal, že by odchod tatínka mohl přijít tak brzy. „Naposledy jsem s ním mluvil ve středu a to ještě nebyl v nemocnici, ve středu večer se mu pak přitížilo,“ vysvětloval. Mrzí ho, že se s tátou nestihli ani rozloučit a naposledy se obejmout.

Smutná zpráva ostatně velmi zasáhla i jeho vlastní rodinu. „Špatně to nese Johanka, která už přišla o babičku a teď i dědu, kterého měla jako svůj vzor,“ dodal pro Aha! Adam s tím, že se sebral a z Ostravy se rozjel do Prahy. Chce totiž vdově Heidi pomoci s vyřizováním všeho potřebného a plánováním posledního rozloučení.

VIDEO: Syn Adam smutně o smrti maminky. Teď navíc ztratil i tátu...

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš... FTV Prima

VŠE O SMRTI VĚRY ŠPINAROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
94 fotografií