Zuzana si zřejmě chtěla zavzpomínat na doby, kdy na Nově uváděla erotický pořad Peříčko. Na focení pro kadeřnický salon, jehož je tváří, se totiž pořádně odvázala. Černé síťované punčochy a dráždivé botky na jehlových podpatcích a tmavý top odhalující nadupaný výstřih. Takový model si blondýnka a bývalá Playmate oblékla a s fotkami se pochlubila také na sociálních sítích.

Ačkoliv by jí dokonalou postavu (a navíc po dvou dětech) mohla řada žen závidět, sama Belohorcová se sebou není spokojená a říká, že celé dva měsíce na sobě nepracovala. Nejenže nechodila do fitka, ale nechala se zlákat i českou a slovenskou kuchyní, které nepatří zrovna mezi nejzdravější. „Každá žena ví, kde má nedostatky,“ přiznala sebekriticky pro Super.cz.

„Celé léto jsem se dávala po operacích dohromady a tělo hned zareagovalo. Nemělo to tempo, pohyb, režim, který má celoročně,“ vysvětlovala Zuzana, proč polevila. Většinu roku totiž žije s manželem Vlastimilem Hájkem na Floridě, na léto ale přesídlila zpět. Nejenže s dcerou Salmou, synem Neviem a svými rodiči strávila na Slovensku příjemnou dovolenou, ale také absolvovala dva zákroky v nemocnici.

V Čechách se do rukou lékařů svěřila kvůli operaci žil a reoperaci prsou. „Prsa a žíly dopadly dobře, celkem rychle jsem se dala dohromady a jsem ráda, že jsme mohli udělat tohle focení. Všechno mám hotové a můžu v klidu odletět,“ řekla moderátorka pro Super.cz s tím, že už se nemůže dočkat, až na sobě začne zase makat.

VIDEO: Zuzana Belohorcová vyvedla své rodiče: Neuvěříte, jak ve svém věku dovádějí!

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová vyvedla své rodiče: Neuvěříte, jak ve svém věku dovádějí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
48 fotografií