Kdysi se hokejový bůh od mladé blondýnky nehnul ani na krok a v jednom kuse ji i na veřejnosti zahrnoval polibky a něžnostmi. O to více všechny překvapilo, když letos do Česka přiletěla Kopřivová sama!

Ve vlasti byla od půlky června a nezdálo se, že by jí partner nějak moc chyběl. Dokonce i v Karlových Varech ho po Veroničině boku zastoupil její kamarád a módní návrhář Jakub Poner.

Jágrova absence vyvolala šuškandu, zda už náhodou vztahu s Kopřivovou neodzvonilo. Rodačka z Teplic ovšem fotkami a videy na sociálních sítích vyvolávala do světa, že je vše při starém. Navíc se teď do vlasti vrátil i známý hokejista a může tak s přítelkyní trávit čas.

Jejich útočištěm se navíc stal podle informací webu Expres.cz dům Jaromírovy maminky v Kladně. Fakt, že si je oba vzala pod křídla paní Anna, které nikdo neřekne jinak než Mama Jágr, jasně dokazuje stabilitu jejich vztahu.

Žádná krize se zkrátka nekoná, naopak už se zdá, že Veronika již patří do rodiny. Ta byla ostatně nedávno hostem na svatbě, kde chytila nevěstinu kytici. Dle tradic je tak teď s veselkou na řadě ona. Možná že pobyt u Jágrových rodičů nasvědčuje i tomu, že by na svatbu opravdu mohlo brzy dojít.

VIDEO: Co Mama Jágr práskla na Jardu s Veronikou?

Video
Video se připravuje ...

„Mama Jágr“ slaví 70! Co řekla o Jardovi? S Veronikou je úplně jinej… Tomáš Pokorný, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií