Podobně jako Sophie v muzikálu Mamma Mia! dává její představitelka Korolová přednost dobrodružství před pohádkovou romantikou. Její svatba tak bude mít zřejmě do klasiky dost daleko.

„Budeme mít svatbu horskou, takže žádný podpatky, nic takového,“ přiznala v TopStaru na Primě herečka, která si bude po šestiletém vztahu brát bubeníka Jiřího Veselého. Ten ji o ruku požádal při sněhové vánici v Krkonoších.

Kvůli netradičnímu prostředí obřadu musí Ivana oželet i tradiční bílé šaty, což jí ovšem nezabránilo navštívit svatební obchod a nějaké si vyzkoušet. „Já jsem právě vždycky říkala, že nechci být jako princezna. Já spíš razím jednodušší šaty, aby v nich bylo hlavně pohodlno a já v nich mohla pařit až do rána,“ vysvětlovala nová dabérka Lízy Simpsonové.

Právě teď s Jiřím dávají dohromady seznam hostů, který se stále nafukuje. „Šplhá se nám to ke stovce,“ prozradila nastávající nevěsta a doplnila, že samotné rodiny snoubenců dají na 30 hostů a zbytek tvoří přátelé, jejich partneři a děti.

Rozmyšlenou má Korolová už i svatební cestu. „Bude až za rok a máme hroznou touhu jet do Himalájí, protože milujeme hory. Doma mi to tedy všichni vymlouvají,“ svěřila se herečka známá také ze seriálu Gympl s (r)učením omezeným s tím, že sice neplánuje vyšplhat na Mount Everest, ale i tak se asi na líbánkách nebude moc válet.

Právě náročná cesta je prý také jedním z důvodů, proč dvojice zatím odkládá možnost pořídit si dítě, i když si ho už oba přejí. „Nejdřív za rok a půl začneme pracovat na miminku,“ dodala pro TopStar Ivana.

VIDEO:  Šest let s přítelem jsme spolu nebyli jediné Vánoce, stěžovala si před časem Korolová

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ivana Korolová: Šest let s přítelem jsme spolu nebyli jediné Vánoce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií