Bývalá první dáma se vydala své tělo svlažit začátkem srpna ke Košariskému jezeru  v blízkosti Sence na Slovensku. Livii doprovázel velmi urostlý muž a jedna žena. Klausová se bez ostychu mezi ostatními návštěvníky promenádovala v červenobílých bikinách a rozdávala úsměvy na všechny strany. Většinu času trávila s mužem, který se slunil na lehátku a ona na stoličce seděla vedle něho.

Klausová bývá v doprovodu sličných osobních strážců vídána už řadu let. Svalnatí muži jí dělají doprovod nejen na oficiálních akcích, ale i na dovolených. Někdejší první dáma se s opáleným blonďákem koupala už v roce 2011 v Chorvatsku, v roce 2013 ji vazoun doprovázel na MFF v Karlových Varech.

Podle zasvěcených se jedná o stále stejného muže Romana M,. s nímž ji už po letech pojí více než pracovní vztah. „Velmi si ho oblíbila. Byl jí vždy k ruce, a proto ji i poté, co skončili na Hradě, dál doprovázel,“ řekli Blesku lidé blízcí exprezidentskému páru a doplnili: Měl by být dokonce zaměstnancem naší ambasády v Bratislavě. Paní Livia si totiž výslovně vymínila, že ji bude doprovázet i na Slovensko.“

VIDEO: Livia Klausová s vnukem první na večírku: Tajemství jejích příchodů!

Video
Video se připravuje ...

Livia Klausová s vnukem první na večírku: Tajemství jejích příchodů! Blesk TV


Fotogalerie
36 fotografií