„Do pětatřiceti o mně nikdo nevěděl,“ říká otevřeně manžel herečky Lucie Benešové Tomáš Matonoha. Napadlo ho, jak si krásně přivydělat a získávat peníze za divadelní muziku. „Moc se neví, že jsem vždycky dělal hudbu. Dokonce, než jsem šel na školu, chtěl jsem se stát hudebníkem. Potom jsem se začal věnovat divadlu, ale současně jsem dělal muziku k divadelním představením,“ zavzpomínal herec.

O svém přivýdělku nikomu neřekl. „Deset let jsem skládal pod uměleckým pseudonymem Jan Sedlář mladší, a tak o mé hudební tvorbě málokdo věděl,“ prozradil v rozhovoru pro Týdeník Televize. Pod jiným jménem tak složil hudbu k 15 velkým inscenacím!

VIDEO: Manželka Tomáše Matonohy Lucie Benešová promluvila o nejhorších Vánocích.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová o nejhorších Vánocích: Syn se začal dusit, musel do Motola! Blesk TV

Deník Aha! ještě zjistil, že ve většině představení navíc hrál. Proč své hudební schopnosti tolik tutlal? Mohla za to závist. „Dělal jsem hudbu ke školním představením, spolužáci to ale pochopitelně jedovatě komentovali, a to mi bylo nepříjemné. Když jsem pak dostal pracovní nabídku, vznikl nápad, že budu psát pod jiným jménem. A jelikož lidi nevěděli, že jsem autorem já, najednou se jim to líbilo. Nikde jsem to neříkal a měl jsem klid,“ dodal.

Fotogalerie
17 fotografií