V psychiatrické léčebně Krampolová skončila poté, co si namixovala koktejl z alkoholu a léků. Poté zkolabovala. Krampol to klade za vinu jednak sobě, protože prý manželku zavřel ve zlaté kleci, z níž nemohla kvůli častým zlomeninám, a také vidí příčinu v dávném příkoří osudu. "Dlouho jsme se pokoušeli o dítě. V sedmém měsíci těhotenství ale Hanka potratila, porodila mrtvou holčičku," prozradil Krampol v rozhovoru pro Aha! s tím, že dnes by dceři bylo jednadvacet let.

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Krampol po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince? Blesk TV

Samotný potrat ale prý nebyl to nejhorší. "Několik dnů v sobě nosila mrtvé dítě a nikdo na to nepřišel. Málem mi potom umřela i Hanka. Osobně si myslím, že tohle odstartovalo to, co potom Hanku nakonec dohnalo do blázince," říká oblíbený herec a moderátor. Teď už má manželku zpátky a prý na ni dává velký pozor.

Krampolová se dušuje, že už se alkoholu ani léků nedotkne. "Moc dobře ví, že by to byl opravdu její konec. Taky si myslím, že být na pokoji se šestnácti feťačkami byl pro ni tak silný a hrozivý zážitek, že si dá dobrý pozor, aby se do toho blázince nevrátila," věří Krampol.

Fotogalerie
22 fotografií