Když se na sociální síti zdvihla vlna posměchu, Pavlíček se od pozvánky distancoval s tím, že o ničem nevěděl. Jeho PR spolupracovník pak přišel s neskutečným vysvětlením. Přemýšleli jsme, jak nejrychleji tuto zprávu rozšířit mezi lidi, hlavně média!!! Aby se o tom mluvilo, psalo, protože – upřímně – pozitivní zprávy v dnešní době média příliš nezajímají, tak jsme přemýšleli, jak to udělat jinou cestou,“ píše se v narychlo vydaném prohlášení, které přišlo poté, co píárista snažil její šíření zastavit výhrůžkami, že nechá redaktora, který se nad tím pozastavil, vyhodit z práce.

„Kdo zná Káju Pavlíčka, ví, že on je natolik skromný, že by si tuto kampaň nepřál. Jen jsme chtěli, aby se to dostalo ke všem stěžejním novinářům,“ dodává. Zřejmě má pocit, že tím, že ze svého klienta udělal moulu, který musí na vlastní oslavu nejprve vybrat peníze, mu pomohl ve vytouženém zviditelnění.

Pavlíček stál u toho, když v roce 2004 jeho iMiss vyhrála Inna Puhajková, se která na to začala randit s hokejistou Jaromírem Jágrem.

Fotogalerie
17 fotografií