Letos v únoru se objevila informace, že herec čelí kruté diagnóze… Zasáhnout ho měla Parkinsonova choroba. Televizní a divadelní hvězda se kvůli závažným problémům na čas stáhla z veřejného života a přerušila svou kariéru. Zdá se však, že bojovník Mrkvička se jen tak snadno nevzdá – všechno nasvědčuje tomu, že už je na tom mnohem lépe! Nedávno byl fotografy zachycen na vycházce v centru Prahy a dokonce se vrací do práce…

„Do mého zdravotního stavu vám nic není,“ odpověděl rezolutně na dotaz deníku Aha! Ladislav Mrkvička s tím, že se s detaily o své nemoci odmítá dělit. Pro své fanoušky měl přitom dobré zprávy – vrací se do práce! „On je občas neruda, ale jinak je to profík každým coulem,“ prozradil Mrkvičkův kolega, který si nepřál být jmenován.

Také další kolegyně, Libuše Švormová (81), prozradila, že už je na tom mnohem lépe. Švormová s Mrkvičkou hraje na prknech Divadla u hasičů. „Představení Vstupte! hrajeme dál i po prázdninách a bez Ládi by to nešlo. V zimě byl nějak nemocný, nějaká představení se rušila, ale nyní je v pořádku a pojedeme také zájezdová představení,“ dodala herečka šťastnou zprávu.

Podívejte se na nejakčnější scénu seriálu Policie Modrava:

Video
Video se připravuje ...

Nejakčnější scéna seriálu Policie Modrava: Jirešová měla nehodu! Foto :TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií