Se svou milenkou Evou Lilian Vlachovou je David Matásek často vídán na žlutém skútru Vespa a právě toto vozítko bylo tím, co partnery spojilo.

„Vděčím za ni Vespě. Eva žila dlouho v Berlíně a jezdila na kole, ale už jí taky bylo z kola ouvej, tak si koupila skútr. Vespu. A když projížděla různé kontakty přes Facebook, našla mě, napsala mi a začali jsme si psát. Byl jsem tenkrát opuštěný po rozchodu s bývalou ženou. Když jsme se pak s Evou potkali v Praze, bylo to celkem brzo jasné. A teď je to ještě jasnější, máme kluka Toníčka,“ prozradil Matásek v rozhovoru pro Magazín Dnes.

Třetí rozvod Davida Matáska: Podívejte se, jak se kroutil!

Video
Video se připravuje ...

Třetí rozvod Davida Matáska: Podívejte se, jak se kroutil! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Matásek začal brát svou Evu dokonce i na pánskou jízdu do Itálie, kam na motorce každoročně vyráží. „Není bůhvíjaká řidička, pořád se bála, že jí ujedeme, ale nakonec s námi v klidu držela krok. Už se těším, až přestane kojit, odložíme mimi k babičkám a vyrazíme,“ říká rozzářeně herec, který má kromě osmiměsíčního syna Toníka ještě dceru Lindu s druhou manželkou Simonou Matáskovou a další dceru Marii a syna Benjamina s třetí manželkou Kateřinou.

 

Fotogalerie
17 fotografií