Michaela Kudláčková, která se v současné době věnuje mimo jiné vykládání karet, nejdříve uveřejnila článek, ve kterém napsala, že chce umřít, až sama bude chtít, a pak z ničeho nic zmizela a bylo po ní vyhlášeno pátrání. Příběh měl naštěstí šťastný konec, bývalou herečku se nakonec podařilo najít.

Věštec Raven Argoni nyní promluvil o tom, že za tím mohl stát právě slunovrat. Souvislost to mít může, protože se traduje, že jak jsou nejkratší noci a nejdelší dni, tak dříve byli hodně nebezpeční právě démoni, kteří různě vyskakovali právě ve dne, jako třeba Polednice, tak různí skřeti a skrčkové v lese, tvrdí astrolog.

Takže se s letním slunovratem spojovala víra, možná i oprávněná, že je porušená rovnováha mezi Zemí a vesmírem, čiliž Země má více síly, proto může uvolňovat poklady a různá v Zemi skrytá tajemství, a proto také byl na slunovrat svátek otevírání pokladů, otevírání zastrčených jeskyň, člověk tam vlezl, a než skončil prohlídku, tak bylo o rok víc, pokračuje ve vysvětlování.

Z astrologického hlediska to bylo celé propojené se Saturnem a s tím byla spojená i mytologie kapradí, světlušek a sběr bylin (svatojánské koření, což jsou v podstatě byliny sebrané 23. června večer a 24. června ráno. V zásadě ale mají navrch magické síly, iracionální síly a celkově síly Země, čili jinový princip, z čehož plyne i to, že každému, kdo má k tomu sklony, může snadnějc jebnout než obvykle, dodal.

VIDEO: Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se do konce roku měli ještě připravit

Video
Video se připravuje ...

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se do konce roku měli ještě připravit. Simona Škodáková

Fotogalerie
15 fotografií