Červený koberec, šampaňské, kaviár, opulentní raut, na trávníku živý kůň i baletky z moskevského »Bolšovo těatra« (Velkého divadla).

Ten, kdo se středeční podvečer procházel kolem kostela Sacré Coeur, si snad musel myslet, že do Prahy přijel samotný Vladimir Putin (64)! Vždyť akci moderoval Leoš Mareš (41), VIP smetánce z pódia pěla Lucie Bílá (51) a jako zlatý hřeb večera a půlnoční překvapení vystoupil Karel Gott (77)!

Nebyl to ovšem večírek ani prezidentů, ani nikoho z extrémně bohatých oligarchů... Ústředním bodem programu byl křest klipu Sára takřka neznámého interpreta Ladislava Bubnára (32)! Proč se právě na jeho akci sešel »áčkový« výběr českého showbyznysu?

„Protože jsme je pozvali, znali jeho úspěchy v zahraničí a dostali veškerý informace i příběhy od Ládi. Zaujal je ten jeho příběh,“ sdělil Blesku PR manažer celé akce Tomáš Vozáb. Jaký jim Bubnár musel vyplatit honorář a na kolik celá akce přišla, ale do uzávěrky nekomentoval.

Podle informací Blesku Láďu »tlačí« někdo vlivný z Ruska. Tam ostatně rodák z Košic reprezentoval i Česko v soutěži Pirogovsky Rassvet. A s Gottovou písní Lady Carneval překvapivě vyhrál…

„Musím říct, že mě Láďa zaujal svým hlasem a svým příběhem. Divil jsem se, že jsem se s ním ještě nesetkal. Má nádherný hlas. Jsem pyšný a mám z toho radost, že s mou písní vyhrál v zahraničí,“ oznámil šokovaným hostům Mistr, který nedávno musel zrušit koncert kvůli zánětu dutin. A když mladému kolegovi popřál štěstí na autory, kteří mu napíšou podobně krásné písně, Bubnár neudržel slzy. „Ta slova mě dojala,“ řekl nám.

Dětství prožil v dětském domově. V jednom byl prý dokonce šikanovaný. „Bylo to velice stresující a došlo i na týrání, které se odrazilo celkově na mém vývoji,“ svěřil Blesku. „Jeden z domovů byl pod záštitou Heleny Růžičkové a Václava Fischera. Ti s námi dělali velké koncerty. Profesionálně jsem začal zpívat po ukončení konzervatoře, kde mě do Státního divadla v Košicích přijal sám pan Peter Dvorský,“ vypráví. Dnes prý koncertuje v Rusku, Londýně, Izraeli a Helsinkách.

Na internetu jsou ale i videa, na nichž jej moderátoři pořadů představují např. jako vítěze slovenské SuperStar a finalistu Česko Slovensko má talent. Nejdál se přitom dostal jen do semifinále SuperStar...

Fotogalerie: Pompézní večírek kluka z děcáku: Dorazil…
99 fotografií

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se!

Video
Video se připravuje ...

Gottovo sebevražedné tempo: Únava a kašel na pódiu! Mistře, šetřete se! Vlaďka Hradská

Fotogalerie
96 fotografií