Zpěvák Honza Kříž si užil pondělní den na tenisovém VIP turnaji Kalich cup 2017 na kurtech klubu Cibulka. Sice coby hráč díru do světa neudělal, ale jak se svěřil, některé zákroky na síti se mu nad očekávání vydařily, a tak byl se svým výkonem vcelku spokojen.

Honza se vyjádřil, že tenis je pro něj i sportem společenským, takže kromě toho, že dřel na kurtu, poklábosil i se svými kolegy z divadla. Když do tenisového areálu dorazila za manželem s kočárkem kolegyně a kamarádka Míša Tomešová, s manželkou nelenili a omrkli k světu se mající ratolest, malého Kristiánka Tomeše.

„Samozřejmě i my počítáme s rodinou, ovšem kdy to bude, se uvidí. Necháváme osudu volnou ruku a tedy i našemu konání volný průběh. Budeme-li rodiči za rok či dva, není rozhodující. Důležité je, že prostě jimi budeme,“ prozradil zpěvák.

Na akci přišly i další známé tváře, na místo tak dorazil například herec Pavel Zedníček (67), zpěvačka Markéta Procházková (31), ale i herec Petr Vondráček (41). Někteří z přítomných nepohrdli ani doutníkem, na kterém si pochutnávali.

VIDEO: Muzikálový Rocky Jan Kříž: Vykašlal se na manželku!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Rocky Jan Kříž: Vykašlal se na manželku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií