Slavná blondýnka se i po dvou dětech může pyšnit skvělou postavou a sexy zjevem, a tak o ní spousta mužů tajně sní. „Lucinko, ty jsi tak štíhlá. A ty nožky... Umírám, jsi vážně kočka!“ píšou fanoušci k jakýmkoli svůdnějším fotkám Borhyové.

Moderátorčinu krásu chtěl proto k výdělku zneužít i provozovatel webu s podtitulem Zpátky do minulosti. Ten podle informací deníku Aha! zveřejnil sérii lascivních fotografií, na nichž je Lucie zobrazena nahá, s odhaleným poprsím i rozkrokem. Na první pohled sice erotické fotomontáže, které kdosi vyvěsil i na sociální síť Instagram, působí jako skutečné, jedná se ale o podvrh.

VIDEO: Tajné záběry z focení sexy kalendáře!

Stejný útočník zveřejnil také falešné erotické snímky dalších celebrit, například zpěvačky Lucie Bílé (51) a hereček Jitky Schneiderové (44) a Daniely Šinkorové (44). Zatímco jejich podobizny zatím na webu zůstávají, Luciiny musel provozovatel stáhnout. Donutil ho k tomu pohotový zásah moderátorčina týmu.

„Fotomontáže výrazně poškozují osobnostní práva Lucie Borhyové, takže jsme se rozhodli podniknout právní kroky směřující k jejich odstranění a zamezení dalšího šíření. Bližší informace bych teď nerad komentoval. Tyto kroky už činíme ve spolupráci s televizí Nova,“ okomentoval nemilou záležitost manažer Borhyové Karel Čelikovský. V podobném duchu se vyjádřila i samotná televize.

„Naprosto to odsuzujeme a jsme ve spojení s právními zástupci Lucie Borhyové, kterým poskytneme nezbytnou podporu vedoucí k dalším právním aktivitám,“ uvedla pro Aha! PR manažerka TV Nova Alžběta Címová.

VIDEO: Lucie přiznala Blesku i vážnou autonehodu! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová o vážné autonehodě! Auto na odpis... Markéta Reinischová

VŠE O LUCII BORHYOVÉ NA BLESK.CZ ZDE>>

Fotogalerie
75 fotografií