„Pokud chcete peníze, musíte oslovovat sami a chodit na schůzky. Aby lidé nebo firmy přispěli přes mou nadaci, která pomáhá neonatologickému oddělení na Bulovce, musíte je oslovit, sami za vámi nepřijdou,“ vysvětlila Borhyová deníku Aha!, jak shání finance.

„Zabere to docela dost času. Mám dvě děti, práci v televizi, která je na prvním místě, ale mám naštěstí společníka a jednatele, plus ještě nějaké další lidi. Kdybych měla chodit na všechny schůzky sama, časově bych to nezvládala,“ přiznala se Lucie.

Moderátorka nevylučuje, že když na jednání přijde osobně, tak to obchodnímu jednání může jedině prospět. „Je fakt, že někdy říkají, že by bylo dobré, kdybych na tu schůzku šla já. Že prý to funguje. Mužský oko vnímá jinak a to je asi pravda,“ svěřila se.

Lucie se ale už prý setkala i s nemravnými návrhy. „Musíme to hlídat a všechny, s kým se má jednat, prověřovat. Na základě prvotní komunikace zvažujeme, jestli jde skutečně o sponzoring, nebo jen o seznámení s Luckou. Anebo dokonce ještě hůř! Takže je to složitý,“ dodal její společník Karel Čelikovský.

VIDEO: Lucie Borhyová: Tajné záběry z focení sexy kalendáře!

Fotogalerie
34 fotografií