Každá žena chtěla být v dětství princeznou. Nejinak to má půvabná kráska Veronika Kašáková, která až do dospělosti žila v dětském domově. „Můj sen od malička bylo zahrát si v pohádce princeznu a zčásti jsem si ho dnes splnila. Už jako malá jsem od tet vychovatelek nosila jejich dlouhé bílé pláště, podpatky a hrála si na královnu,“ svěřila se Blesk.cz během focení ve Vrtbovských zahradách blondýnka, která natáčela spot v barokním kostýmu.

Nalíčená a v honosných šatech připomínala filmovou Angeliku. „V tomto kostýmu si nedovedu představit, že chodím v civilu, ale bavilo by mě to v rámci divadla. Baví mě hrát někoho jiného, baví mě být někým jiným na chvíli, abych doma mohla být zase jenom já,“ říká Veronika, která s přítelem Milanem žije tři roky a o svatbě zatím jen mluví.

Ještě nejsem ani zasnoubená, ale klidně bych se vdávala. Zda to bude letos v létě, nebo za deset let v Las Vegas, je nám jedno. Kde nás to napadne, tam se to stane. Podobné to mám i se šaty, jednou chci být za princeznu, jindy za boho vílu,“ směje se Kašáková.

VIDEO: Miss z děcáku Veronika Kašáková: Máma se závislosti na těžkých drogách zbavila až ve vězení!

Video
Video se připravuje ...

Miss z děcáku Veronika Kašáková: Máma se závislosti na těžkých drogách zbavila až ve vězení! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
13 fotografií