Loni při tátově pohřbu se totiž Daře stalo něco, co si nedokázala představit ani v nejčernějších snech. Zpěvačka na otcův pohřeb vyrazila autem z Prahy a zůstala zaseknutá na dálnici D1 kvůli havárii kamionu. Pohřeb se tak musel obejít bez ní a ona dorazila až na smuteční hostinu. „Nestihla jsem pohřeb svého táty. Tři hodiny v zácpě na dálnici, 200 metrů od dvou vybouraných kamionů, půl hodiny před Bratislavou. Je mi hrozně. Ku*evsky kruté!“ lamentovala tehdy.

Letos proto zvolí jinou cestu. „Sejdeme se s rodinou u tátova hrobu,“ prozradila na „představovačce“ nového typu škodovky ve Stockholmu s tím, že jí automobilka vyřídila oproti ostatním celebritám, které se vracejí do Prahy, let do Vídně. Odtud je to do Bratislavy jen kousek, a dálnici se tak Dara vyhne.

U hrobu se sejde se svou sestrou Janou a maminkou Zlaticou, kterou si nedávno přestěhovala k sobě do Prahy. Krátce po smrti otce Daru potkala další smutná událost – rakovině podlehla její nejlepší kamarádka a manažerka Eva Skallová (†36).

V minulosti Dara čelila soudu poté, co při nehodě, jíž byla účastnicí, zemřel člověk. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Dara od soudu odešla s tříletou podmínkou. Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií