„Už se nemůžu dočkat, až s díky opustíme město směrem do mých milovaných Brdů,“ radovala se zpěvákova žena Tamara (29). Jenže skoro dva roky Klusovy pozemky u Mníšku pod Brdy zarůstaly trávou. Tomášovi sice k stavbě domu nechyběl elán, k položení základního kamene ale postrádal kapitál.

Bohémským způsobem života mu vydělané peníze protekly mezi prsty. Podle zjištění Blesku se teď stavební práce daly konečně do pohybu. Mezi bujnou vegetací se už rýsuje hrubá stavba. Mýlil by se však ten, kdo by čekal luxusní haciendu. „Na pozemku je chata, kterou chceme rekonstruovat a nějakou dobu v ní bydlet, protože se chceme co nejvíc odhypotékovat,“ svěřil písničkář Blesku.

Nízký stav konta textaře donutil vzít za kliku bankovního domu a požádat o úvěr na zhruba pět milionů. Rodina si moc nepolepší – byt v pražských Nuslích prodávají kvůli umoření hypotéky. Z toho, že pro pětičlennou rodinu bude přechodným bydlištěm vesnická chata, si Tomáš vrásky nedělá.

„Vítám to jako osvěžující změnu. Sám v sobě si dělám jarní úklid. Je docela hustý zjistit, jak málo toho člověk potřebuje. Mnoho věcí si teď s sebou vzít nemůžeme, proto je darujeme dobročinné organizaci Moment, s níž spolupracujeme v rámci Recyklus koncertů,“ překvapil Blesk. S tím se však asi manželce zapomněl svěřit. Tamara mu totiž k pondělním narozeninám darovala 600kilového buddhu! A ten se mu do chajdy asi těžko vejde...

Vše o Tomáši Klusovi naleznete ZDE

VIDEO: Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
13 fotografií