Moderátorka odráží útoky závistivců, kteří tvrdili, že se dala dohromady s fotbalovým bouřlivákem kvůli jeho penězům! Podle zjištění Blesku i první společnou dovolenou v luxusním tureckém letovisku Belek, ze které se dvojice vrací právě dnes, zaplatila Kristelová.

 

Agresor&Zlatokopka. Tisic nalepek od zacatku vztahu. A mate je i Vy vsichni, co ctete tenhle status🙏🏻⭐️🖖🏻. Jenom na nas je o neco vic videt a tak je toho vseho vic.... Bude me bit👊🏻🤛🏻, budu mu neverna💅🏻, jdu po penezich💵, tenhle vztah neprezije ani dva mesice🔦, pozor na jeho zkraty💡 a bacha na me, jde mi hlavne o slavu😃 a tohle prece nemuze byt laska🙅‍♂️.... Fakt nemuze😃⚽️?! Vsichni radeji resi cizi zivoty, nez ty svoje vlastni. Ctyri roky jsem vsem okolo sebe prala lasku a resila JEJICH vztahy♥️. Ctyri roky nebylo na koho ukazovat prstem, protoze vedle me nestal nikdo, koho bych ja sama ukazat chtela. Ted jo. A proto si davam svuj zaslouzeny cas sama pro sebe a omlouvam se tim i vsem tem kamaradum, kteri mi pisete a ja neodpovidam⌛️😉. Tohle je moje kapitola, kterou si dluzim. A nikomu uz nemusim dokazovat vubec nic, zvladla jsem zit uplne sama, starat se o dceru a vybudovat neco, co je jenom MOJE. Dekuju i tem, co mi pisete slova podpory, neni Vas malo a my je oba cteme👥📚. A jeste tohle... Kdysi jsem chtela byt znama.. my vsichni v soubyzu jsme to kdysi chteli, jinak bysme tuhle praci nedelali. Vsechny ty pseudomodelky, privesky kluku, nebo ksichty ceckove, deckove... vsichni... Pak zazijete odvracenou stranku zajmu a jediny co si prejete, kdyz Vam zivot nalozi je se schovat🙏🏻♥️. A ja ted mam kam. Do naruce. Zkuste nesoudit a neocekavat. Je to ta nejtezsi vec na svete. A me prinesla lasku🖖🏻. Ps: Brzy bude prvni kveten a to budeme cely den v posteli, tak to pisu uz dneska🥂❤. #LoveNote

Příspěvek sdílený Kristelova Katerina (@kristelova.katerina),Dub 28, 2017 v 1:00 PDT

„Káťa opravdu není odkázána na to, aby jí někdo něco platil,“ řekl Blesku zdroj z blízkého okolí moderátorky. Toto tvrzení potvrzuje i komentář na sociální síti. „Nikomu už nemusím dokazovat vůbec nic. Zvládla jsem žít úplně sama, starat se o dceru a vybudovat něco, co je jenom moje,“ napsala Kristelová.

 

Že na tom Tomáš Řepka není finančně nejlépe, potvrzuje fakt, že je proti němu podle Centrální evidence exekucí vedeno celkem 7 řízení ve výši téměř 4 miliony korun. „Nějaké exekuce mám, ale tyhle finanční problémy se brzy vyřeší,“ doufá Tomáš. Dluhy souvisí hlavně s výživným na děti z prvního manželství.

Vše o Kristelové a Řepkovi naleznete: ZDE!

Jak bydlí Kristelová s Řepkou? Ukázali byt! A jak si říkají v pelíšku?

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Kristelová s Řepkou? Ukázali byt! A jak si říkají v pelíšku? TV Barrandov

Fotogalerie
31 fotografií