Zpěvačka Andrea Kalivodová je po porodu spokojenou maminkou. A také se snaží dát co nejdřív do formy. „Trošičku jsem už i zhubla, sice to jde pomaleji než po prvním porodu, ale úspěchy už mám. Cvičení, životospráva a pitný režim dělají divy. Začala jsem už i pracovat a tak mi musí s péčí o vícečlennou rodinu pomoci manžel. A musím říci, že to umí a dělá rád,“ svěřila se.

A jen co je pravda, manžel Radek péči o synky miluje. Ale něco mu přece jenom dělá trochu starosti. „Těším se, až děti povyrostou a budeme kluci do party. Jen doufám, že nebudou mít nějakou blbou pubertu. Ale zatím starší Adrianek má brášku hodně rád, tak věřím, že mu to vydrží a budou to správní bráchové,“ uvedl.

Ani moderátorka a modelka Lucie Křížková to neměla po porodu jednoduché s kily navíc. Musela pořádně zabrat. „Ještě plně kojím, proto diety nepřicházejí v úvahu. Musela jsem zabrat v tělocvičně. A také si dávám velký pozor, co jím a piju. Vsadila jsem na kojeneckou vodu a udělala jsem dobře,“ uvedla Lucie. „Také jsem se po třech měsících zase vrátila na televizní obrazovky do pořadu Sama doma. Někdy je to docela náročné, ale s pomocí manžela a rodiny se to zvládnout dá. Jsem spokojená, mám děti, práci, rodinu, co si víc přát,“ dodala na závěr.

Fotogalerie
24 fotografií