Míša svatbu tajila nejenom před svým okolím, ale i před rodiči a dcerou Eliškou. Její nejbližší o tom, k čemu se na Srí Lance chystá, neměli ani páru.

„Ty jsi s sebou neměla holčičku?“ vznesla pod svatební fotkou dotaz herečka Veronika Arichteva. Nene. S tou vyrazíme v létě. Na Srí Lanku bych jí ještě nebrala. Ale v létě si to vynahradíme,“ vysvětlila Michaela Bábor důvod, proč dcera chyběla na svatbě vlastní maminky. Pro mnoho lidí to však nebylo odpovědí.

„A není jí to líto?“ ptali se jiní. Určitě bylo, přece jenom každá holčička by chtěla být za družičku na svatbě své maminky.

Podívejte se na video z líbánek!

Video
Video se připravuje ...

Míša Nosková v bazénu Facebook / Michaela Nosková

Zpěvačka to má ale trochu jinak, vždyť to byla ona, kdo exmanželovi Janu Horsákovi navrhl střídavou péči. „Od jara jsme na střídavou péči najeli a myslím, že to naše dcera skvěle zvládá. Akorát mi přijde, že těch čtrnáct dní, co je u mě, strašně rychle uběhne a těch čtrnáct dní, co je u tatínka, se moc táhne. Bydlíme kousek od sebe, takže má pořád jednu školku,“ svěřila se Blesk.cz Michaela před půl rokem.

Ale střídavá péče Elišce nevyhovovala, takže zpěvačka chtěla dceru zpět do své vastní s tím, že tatínka může vídat, kdy chce. Exmanžel s tím souhlasil. „Honza mi sám zatelefonoval a vzdal se střídavé péče,“ prozradila Blesku zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Nosková vzala exmanželovi dceru: Střídavá péče jí nevyhovovala! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií