Oslava 6. narozenin televize Prima Love se dočkala neočekávaných komplikací. Jeden z moderátorů, fešák Mirek Šimůnek totiž přímo během akce zkolaboval! „Pan Šimůnek zničehonic zezelenal a začal říkat, že mu není dobře, což na něm bylo i vidět. Sám tvrdil, že to bude nejspíš z přepracování, a snažil se dál moderovat akci, na které měl být až do deváté večerní,“ uvedl zdroj Blesk.cz. Nakonec však Šimůnek moderaci dokončit nezvládl a skončil ve špitále.

„Dnes jsem moderoval Prima Love Day a tak se mi opět udělalo zle, že jsem musel nasednout do taxíku a vyhledat lékařskou pomoc. Teď už jsem na cestě domů a budu odpočívat,“ svěřil Blesk.cz zastřeným hlasem Mirek Šimůnek, za kterého akci domoderovala kolegyně Eva Perkausová (23).

„Udělali mi snad všechny možné testy, na které si člověk vzpomene. Naštěstí vše bylo v pořádku. Byl jsem upozorněn, že to bude z vyčerpání organismu a mám odpočívat,“ doplnil představitel Honzy v pohádce Z pekla štěstí.

Zdravotní problémy měl ostatně již delší dobu. Svědčí o tom i jeho nedávná absence v TopStaru, kdy se necítil dobře. Tehdy za něj zaskočil Tomáš Kraus, známý z Diváckých zpráv. „Už minulý týden jsem těsně před vysíláním cítil, že něco není v pořádku, a dělalo se mi zle. Domluvil jsem se s kolegou Tomášem Krausem a odjel do nemocnice na vyšetření,“ přiznal Mirek.

VIDEO: V listopadu Miroslav Šimůnek Blesku přiznal, proč je zatím sám...

Video
Video se připravuje ...

Proč je Šimůnek stále sám? Rád vzpomínám na první ženu, na dítě je čas do 60! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
13 fotografií