Roman po boku Petry hodně pookřál a uvolnil se. Je samý vtípek a na svou novou partnerku pěje ódy. Do kolen ho dostalo narozeninové překvapení, které pro něj potají připravila. „Trvalo to asi týden, než jsem to celé domluvila, ale stálo to za to,“ řekla Blesku.cz muzikálová zpěvačka, která Romana v den jeho 45. narozenin „unesla“ na zámecký hotel v Herálci, kde si užívali spa a v posteli s nebesy.

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek s Petrou o romantické dovolené Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Milenci jsou spolu tři čtvrtě roku a už spolu žijí v jedné domácnosti. Není čas to posunout? „O svatbě jsme se už samozřejmě bavili, ale nejdřív musí být žádost o ruku,“ netají se Roman, který pro svou lásku vymýšlí překvapení k třicetinám, které má v říjnu. „Tak třeba tady to přijde, ale kdybych to teď řekl, tak by to pro Peťku nebylo překvapení,“ dodal Vojtek, který se před tři čtvrtěrokem rozvedl s manželkou Terezou, s níž má dceru Editu a syna Benedikta. I jeho exmanželka má nového partnera, a to mladého Jakuba Malinu.

Roman s Petrou se přišli podívat na představení nového typu auta. A jelikož je herec momentálně bez auta, protože je po střetu se svodidly v autoservisu, tak byl nadšený. „Hybridním autem jezdím už mnoho let a nikdy mne nepřestane bavit, když můžu jet po městě jen na elektřinu. Jsou to úžasné závody sám se sebou,“ pochvaloval si Vojtek.

Video
Video se připravuje ...

Roman Vojtek: Zranil se při zkouškách „Tváře“! Přecenil své síly! Markéta Reinischova, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií