Dnes Šimona studuje na Univerzitě Palackého historii a dějiny umění. „Obdivuji ji za to, jakým fofrem postupuje dál. Učí se nové a nové jazyky, cestuje a nesmírně ji to naplňuje, cítí to jako poslání. Uvidíme, zda ji osamocená archivní práce bude uspokojovat zcela, ona je velmi tvůrčí a společenský člověk. A nevídaně pracovitý, zvládá k tomu ještě tři brigády,“ pochlubila se v rozhovoru pro Téma Vilma.

Ale před pěti lety to s její dcerou nevypadalo dobře. Žila na ulici a brala pervitin. V tu nejhorší dobu o ní ani herečka nevěděla. „Ve chvíli, kdy jsem jí našla, jsem byla vděčná za to, že alespoň přišla na místo srazu. Stalo se pravidlem, že jsem jí třeba přinesla teplé oblečení nebo něco teplého do žaludku. Musela jsem přistoupit na princip, že to tak je. Vůbec jsem to nekomentovala. Bylo to strašně těžké. Chodila jsem pak v noci z centra domů do Počernic pěšky. Potřebovala jsem ten bol v duši a těle vychodit,“ přiznává Cibulková.

„Nejhorší je pro rodiče, když musí žít ze dne na den s možnou přítomností smrti. A stane se tak dřív, než to dojde jeho potomkovi, který si tím musí projít sám,“ dodala herečka.

Video
Video se připravuje ...

Vilma Cibulková: Nejdřív jsem Kotka odmítla, ale nakonec byl můj nejmladší! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
20 fotografií