Ivu Janžurovou v hledišti hlídal její lékař a kardiolog Petr Neužil (54), který herečce loni operoval srdce. „Jsem spokojený, je skvělá pacientka a divadlo jí dodává síly,“ řekl Blesk.cz spokojeně. A měl pravdu, Janžurová byla na jevišti čiperná jako zamlada.

Za to o její dceru Sabinu měli lékaři strach. Remundová v den premiéry přišla o hlas a sotva sípala. „Volali jsme do nemocnice na Karlák, běhali po lékárnách,“ prozradil nám člověk z divadla Kalich s tím, že ve fakultní nemocnici chystali obstřiky hlasivek, aby herečka hru vůbec dohrála.

Nakonec vše dobře dopadlo a dočkali se dlouhého a hlasitého potlesku. V hledišti je podpořila celá rodina. Přišli za nimi Sabinin manžel Adam Pitra a jejich děti Vincent a Adina, nechyběla ani sestra Theodora Remundová.

Za Bárou Munzarovou, která stála s Janžurovou na prknech, dorazila dcera Anička Dvořáková z manželství s Jiřím Dvořákem a Bářin přítel Martin Trnavský. Ve hře si zahrála také Lucie Žáčková, známá taktéž z reklamy na telefonního operátora.  

Iva Janžurová na letošních Tháliích:

Video
Video se připravuje ...

Iva Janžurová Thálii nedostala: Věděla jsem jistě, že nevyhraju! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
15 fotografií