„Pokud se ke krematoriu jen přiblíží, nechám ho vyvést bez pardonu ochrankou!“ řekl Blesku důrazně Věřin syn Adam Pavlík (42), syn skladatele Ivo Pavlíka (83). Prozradil tak, že celé poslední rozloučení bude v sobotu ve smuteční obřadní síni krematoria ve Slezské Ostravě hlídat ochranka.

Jak dopolední rozlučku, která je pro fanoušky, tak odpolední pro rodinu a přátele. „Pro mě je pan Vávra dávno mrtvý člověk a k mámině rakvi ho nepustíme. Tak jsme v rodině rozhodli,“ razantně dodává Adam.

VIDEO: Syn Špinarové Adam Pavlík truchlí:

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové Adam: Po smrti mámy mám v hlavě guláš… FTV Prima

Přestože zpívající bubeník Víťa Vávra žil se zpěvačkou patnáct let, s jejím jediným synem z prvního manželství k sobě nikdy nenašli cestu. A když teď Vávra prohlásil, že jeho exmanželku zabila práce a přetěžování ze strany syna, Adam se neudržel.

„Pana Vávru mamka nenáviděla. Jenom ji trápil a ničil. Přitom z ní neustále mámil peníze, protože nic nevydělal, a ona mu je dávala. Udělal si z ní služku. Vařila, prala a on jí na oplátku neustále zahýbal. Byla z něho zoufalá,“ rozčiluje se.

„Že mu o Vánocích volala, jak tvrdí? To je nesmysl! Mamka mu nenapsala jedinou esemesku. To on jí neustále volal a zval ji na kafe, i když stále odmítala. Obtěžoval ji. Toho člověka nechci v životě vidět! Pro mne opravdu jako by umřel… Ať si zkusí v sobotu přijít!“ varuje Adam přes Blesk Vítězslava Vávru.

VIDEO: Co dnes Vávra dělá? Rezignoval na vše!

Video
Video se připravuje ...

Nemocný Víťa Vávra: Chtějí, abych přestal pít… Ale to nevydržím! Zuzana Bubílková, Tomáš Sovinský, Lukáš Červený

VŠE O VĚŘE ŠPINAROVÉ ČTĚTE ZDE >>>

Fotogalerie
121 fotografií