S manželkou Andreou patří Jiří Bartoška k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Svoji jsou 41 let. Loni na karlovarském festivalu oslavili rubínovou svatbu, proto, když se Bartošková objevila na zahájení festivalu v bílých šatech, nebyla to náhoda. Přestože byl a stále je idolem mnoha žen, své ženě Andree je věrný a jako jediný ji láskyplně nazývá Adélou.

S Bartoškou mají dvě děti, dceru Kateřinu a syna Janka. Oba se podílejí na přípravě a spolupráci na filmovém festivalu ve Varech. Andrea oblíbeného herce celý život podporuje, největší oporou mu byla v době, kdy Bartoška onemocněl rakovinou mízních uzlin. Rok s nemocí bojoval, nakonec vyhrál. Manželé patří k nejlépe sladěným a oblékaným párům, kteří svůj vzhled nikdy nepodcení.

Video
Video se připravuje ...

Jean Reno převzal od Bartošky cenu, hrdě s ní pózoval! Blesk - Luboš Procházka

Na druhé straně Bartoškova života stojí Eva Zaoralová. Žena, se kterou od roku 1994 spolupracuje na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, jehož je Jiří prezidentem. Zaoralová je uměleckou ředitelkou festivalu a jednou z nejlepších evropských filmových kritiček.

Společně dokázali během několika let dovést tento festival na světovou špičku a nyní je MFF Karlovy Vary jedním z nejprestižnějších filmových festivalů na světě se stále se zvyšujícím zájmem nejen české veřejnosti. Letos na Českých lvech přebrali cenu za Mimořádný přínos české kinematografii. Sám Bartoška vtipně označuje Evu Zaoralovou jako svou druhou manželku.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Bartoška se při zakončení festivalu zamotal do scénáře petr macek

Video
Video se připravuje ...

Bartoška na golfu: Hraju v týmu s manželkou, takže asi nevyhrajeme! Blesk TV