Z Lucie Šteflové, herečky, která se proslavila filmy Vendeta, Něžné vlny či seriálem Vyprávěj, je maminka! Šťastnou novinu s rozkošnou fotografií sdílela na svém facebookovém účtu. Fotku, na které drží svého prvního potomka, okomentovala slovy: „Otesánek. Buď spí, nebo jí! Po kom to jen má.“

Lucie na svět sice přivedla svého prvního potomka, ovšem v minulosti už byla těhotná. Poprvé otěhotněla v osmnácti letech. Tehdy však na dítě nebyla ještě připravená, a tak se rozhodla jít na potrat. Na ten ale neměla dostatek peněz, tak si přivydělávala prostitucí. „Byl to asi chvilkový zkrat nebo zoufalost, jak to udělat, abych stihla potrat, protože se ještě necítím na to vychovávat dítě,“ svěřila se Blesku.

Nyní však bylo všechno jinak. Na miminko se Lucie těšila. „Musím říct, že těhotenství je pro mě zatím nejtěžším, ale i nejkrásnějším obdobím. Vybírala jsem si jednu zdravotní komplikaci za druhou, ale střídalo se to s pocity radosti při poslechu srdíčka s pohyby v bříšku,“ prozradila Lucka. Děťátko však bude mladá maminka vychovávat sama. „Budu vlastně maminka i tatínek v jednom,“ dodala herečka. 

Herečka z Vyprávěj se živila jako prostitutka! Co na to její kluk? 

Video
Video se připravuje ...

Herečka z Vyprávěj se živila jako prostitutka! Co na to její kluk? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
11 fotografií