Jak je vidět, letos frčí šaty podobné kusu prostěradla s dírou pro hlavu. Jedno takové oblékla nejen herečka Klára Issová, ale i Aneta Vignerová. Modelka na sobě měla model od svého dvorního návrháře Michala Kovačika.

Snad nejulítlejší model předvedla modelka Jitka Nováčková, která zkombinovala hned tři barvy a několik materiálů na dvojdílném kalhotovém outfitu.

Patronka benefičního večera Tereza Maxová se naopak pochlubila v bílých volných šatech, ve kterých měla nápadně vypouklé bříško. V zákulisí se hned začalo spekulovat, zda jde o optický klam, či je s manželem Burakem Oymenem těhotná. Na podporu si přivezla polskou topmodelku Magdalena Frackowiak, která je jedním z andílků Victoria´s Secret.

Navíc s ní přijel i italský návrhář Francesco Scognamiglio, který pro Maxovou ušil svatební šaty a obléká mimo jiné i Beyoncé, Rihannu či Lady Gaga.

Nejšílenější modely vynesly pochopitelně známé módní blogerky. Ina Tina šokovala vrabčím natupírovaným hnízdem na hlavě, její kolegyně naopak černým outfitem s velkým kloboukem, který zdobil jen žlutý banán kolem krku.

VIDEO: Tereza Maxová na jedné z dalších charitativních párty:

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová na párty: Dostala 8 milionů a šla domů! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Fotogalerie
28 fotografií