„Až věkem člověk zjistí, co je v životě důležité. Teď už vím, že štěstí je jen napůl, když se s ním nemáš s kým podělit, a že smutek je dvojnásobný, když ti od něj nemá kdo pomoci. S tebou jsem poznala, co to znamená opravdu milovat a jaké to je, když je moje láska opětovaná,“ napsala Andrea Verešová k fotografii, na které je se svým manželem Danielem.

Na snímku jsou manželé před zámkem Kynžvart, kde se před deseti lety odehrávala jejich pohádková svatba. Páreček to tedy musel oslavit a k tomu patřila i pořádná pusa.

Hádka, která otřásla vztahem

Ne vždy to ale mezi hvězdným párem bylo tak růžové. Tři roky po svatbě na veřejnosti ztropili scénu jako v italském filmu. Verešová totiž svého manžela parádně ignorovala v baru a on na ní před hosty nenechal ani nit suchou. „Už toho tvého předvádění a pózování mám dost. Do prd..., snad jsme se něčem dohodli. Už půl hodiny na tebe čekám jako blbec u dveří a ty se tady vybavuješ,“ křičel na krásku tehdy. Ona si však z jeho chování nic nedělala a dál se bavila s přáteli. Podobnou scénku předvedl pár také na filmovém festivalu v Karlových Varech o několik měsíců dříve.

Manželé se brali v roce 2007 a modelka byla už tehdy těhotná. Čekala svoji dceru Vanessku. Později se narodil ještě syn Daniel. Svatby se tehdy účastnilo mnoho známých tváří. Třeba Dara Rolins, Ivana Christová, Libor Bouček a nebo tragicky zesnulá Iveta Bartošová.

Video
Video se připravuje ...

Verešová opět nahá! Co na to manžel? Už se nekouká! Jan Jedlička, Tereza Kühnelová

Fotogalerie
73 fotografií