S přítelkyní Šárkou Stiborkovou měl jet Širc na dovolenou. "Měli ji snad už i zaplacenou," řekl Blesk.cz zdroj z jeho okolí. Václav Širc se navíc ještě pouhé čtyři dny před sebevraždou sháněl na Facebooku po permanentce do posilovny.

Kromě osobních plánů, si ale domlouval i práci. "Jsem z toho absolutně v šoku. Mluvili jsme spolu před čtrnácti dny a bavili jsme se, že se konečně domluvíme na termínu focení, které jsme za posledních patnáct let, co se známe, nebyli schopni doladit. O to víc mě to překvapuje a stále tomu nemůžu uvěřit," řekla Blesk.cz moderátorka Eva Decastelo (38).

Zpráva zasáhla i Romanu Pavelkovou (32). "Je to obrovský šok. Pana Širce jsem sice neznala osobně, fotila jsem s ním asi dvakrát. Ale pamatuji si ho jako naprostého profesionála, úžasného fotografa a hlavně jako pokorného a milého člověka. Moc mě mrzí, že ze světa odešel právě takovýhle člověk," zavzpomínala na něj modelka. Velká rána to je i pro její kolegyně Hanu Mašlíkovou (34) a Terezu Fajksovou (27), které s ním úzce spolupracovaly.

Podívejte se na video s Evou Decastelo.

Video
Video se připravuje ...

Decastelo s obřím dekoltem! Když se svléknu, je to už trapné! Hanka Zejdová,Jan Jedlička,Petr Soukup

Fotogalerie
23 fotografií