Z práce přímo na schůzku. „Poté, co Lucie odmoderovala Televizní noviny na Nově, odjela do restaurace na Pankráci, kde na ni před vchodem už čekali její manažeři Karel Čelikovský i Michal Smečka,“ prozradil Blesku očitý svědek.

„Během celého večera se Lucie bavila a smála na celé kolo. Z restaurace odcházela se svými manažery před půl jednou. Byli v podniku poslední z hostů,“ popsal svědek s tím, že pak Smečka už sám doprovodil Lucii k jejímu autu.

Zatímco se starším mužem se rozloučila polibkem, s Michalem si vyměnila několik letmých dotyků, jako by se ještě měli vidět. Nasvědčoval tomu i další sled událostí.

Lucie nastartovala své auto a krátce po ní i Michal. Oba se vydali přes celou Prahu stejným směrem – do Březiněvsi, kde moderátorka bydlí. Po chvíli si ale všimli, že jsou středem pozornosti fotoreportérů Blesku.

Najednou začali kličkovat postranními uličkami, a dokonce se načas rozdělili. Nakonec bylo ale Smečkovo auto beztak spatřeno v jednu ráno odstavené před domem moderátorky…

Ke vztahu s o deset let mladším podnikatelem z Brna se Lucie nikdy nevyjádřila. Ani na ulici nedošlo k žádným něžnostem. Zřejmě si dává veliký pozor. O tom, že je mezi ní a jejím manažerem něco víc, ale svědčí právě jejich noční manévry.

Dělají spolu byznys

Lucie a Michal spolu také podnikají. On je jednatelem firmy s názvem Luckybe s.r.o. a Borhyová a Čelikovský jsou společníci s vkladem 100 000 korun.

Fotogalerie
59 fotografií