Dáda byla hostem křtu poetických knih spisovatele Miloše Mareše. Po křtu neodolala tradičnímu guláši v kotlíku. Tak jí přišel k chuti, že vše snědla.
„Takhle dobrý guláš jsem už dlouho nejedla. Snažila jsem se z kuchaře vymámit přísadu, co tomu dává tu zvláštní chuť, bohužel je to prý jejich tajná ingredience,“ řekla Blesk.cz Patrasová.
Na akci dorazila s manažerkou, přítel Vito je doma v Itálii. V úpletových šatech jí to nevídaně seklo.
Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová



































, ta je ale naivní
. No prostě Patrasová. Měla by se učit perfektní přípravu spaghetti, orecchiette, farfalle, fusilli, penne, rotelle, lasagne s bešamelem, aby se to dalo jíst
. Italská kuchyně je jedinečná, ale chce to praxi.