Jako by toho pro Dádu nebylo dost! Její manžel je pro ni už nějaký čas spíš koulí u nohy, která ji táhne psychicky dolů a činí jenom trápení, a jeho milenka Lucie na tom není o mnoho jinak... Po několika ostrých útocích na chudáka Dádu teď přišlo ještě jedno ponížení – Lucie i Dáda si omylem pořídily stejné šaty!

Lze předpokládat, že vzhledem ke vztahu, jaký k sobě obě dámy mají, nejde o přátelské sladění outfitů. Ze všeho nejspíš se jedná o poněkud trapný omyl. Dáda i Lucie navíc k šatům zvolily velmi podobné doplňky a nechtěně se tak staly skoro dvojčaty. Kdyby si tak ještě Gelemová nechala po vzoru Patrasové ostříhat ofinu!

Lucie přitom Dádu vůbec nešetří. Na svých internetových stránkách dokonce vystavila nelichotivou karikaturu Dády, na které ji vykreslila jako královnu temnot, a dokonce jí na hlavu umístila lejno. V Top Star magazínu se dokonce nechala slyšet, že ji vlastně Patrasová nemá za co odsuzovat.

„Paní Patrasová možná zapomněla na to, že někdy před 33 lety výrazně zasáhla do Felixova prvního manželství,“ prohlásila Gelemová. Ve skutečnosti to ale bylo jinak. Když Felix poznal Dádu, už dávno nebyl se svou první manželkou Alenou Wevelsiepovou (68).

Slováček se s malířkou poprvé setkal v roce 2014 v lékárně, když si šel pro léky a ona tam vypomáhala. „Přeskočila mezi námi jiskra, ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek,“ přiznal Felix.

Fotogalerie
57 fotografií