Jak se zdá, Lukášovi Rosolovi a Míše Ochotské zamíchalo životem navštěvování fitness centra v pražském Aquapalace. Poté, co Míša Ochotská opustila svého tenistu, prasklo, že ten randí s trenérkou Anetou, která slavnému páru pomáhala s kondicí. Lukáš to vysvětlil Míše tak, že poté, co ho i se synem opustila, nechtěl být sám. Milenecký vztah nicméně dlouho nevydržel, tenista se s trenérkou rozešel a teď zkouší urovnat svůj vztah s bývalou moderátorkou Novy.

Jenže se mu to nedaří a sportovec začal zmiňovat slova jako rozvod a právníci. Vypadá to, že jediné, na čem se slavný pár shodne, je starost o jejich dvouletého syna, byť Míša naznačuje, že Lukáš o malého Andrého nejeví ukázkový otcovský zájem a vídá ho velmi zřídka, lépe řečeno skoro vůbec. Bývalá hvězda Televizních novin nicméně podle všeho nesedí doma s hlavou v dlaních a kaluží slz na podlaze.

Míša se snaží, seč může, dostat do kondice, což ráda dokazuje prostřednictvím sociálních sítí. Teď dokonce zveřejnila fotku se svým trenérem, který se jmenuje Lukáš Kverka. A ač se to zdá neuvěřitelné, je to bývalý přítel Anety Znamenáčkové, tedy milenky Míšina Lukáše Rosola. „Tři roky jsme spolu žili, bydleli jsme spolu, občas jsme se pohádali, protože jsme oba ambiciózní. Ale musím o Anetě říct, že to je určitě hodná holka,“ řekl webu extra.cz Kverka, který už má nový vztah a roky strávené s Anetou jsou pro něj minulostí. O ženě, jejíž náruč poznal on i český reprezentant, mluví jen dobře. Aneta je prý hodná holka.

Jak se teď zdá, pro Lukáše (trenéra) je Míša také víc než obyčejná klientka. I on se na svém Facebooku pochlubil fotkou s blonďatou moderátorkou a ke snímku připojil slova: „Míša v plné síle, usměvavá a v legínách šelmááááá.“

Vše o krizi Ochotské a Rosola čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
42 fotografií