Vášnivý sportovec Felix Slováček přivedl svou milenku Lucii Gelemovou na křest kalendáře golfistky Šideri Váňové. Lucie se sice oblékla do černé jako na pohřeb, ale vzala si tak krátkou sukni, že Felix u stolečku, kde seděli, mohl pozorovat její dlouhé štíhlé nohy.

Výtvarnice se snažila upoutat jeho pozornost také zamilovanými pohledy a úsměvy, které mu po celý večer věnovala.

Saxofonista má ale pro krásné ženy slabost, a tak se neudržel a pevně objal kolem pasu golfistku Váňovou. A nezapomněl prozkoumat její výstřih. Když se pak krájel dort, „vetřel“ se mezi ní a krásnou zpěvačku Victorii, která se pro změnu pyšní typicky černošským zadkem.

Zatímco Slováček byl na večírku se sportovní atmosférou jako ve svém živlu, protože se golfu a tenisu aktivně věnuje, Gelemové tyto aktivity nic neříkají. „Ne, sport nepatří mezi mé oblíbené aktivity, dnes jsem tu s Felixem na společenské události a také proto, že se znám s rodiči Šideri, takže je to vítaná událost,“ přiznala Lucie.

A jak se zdá, Felixovi to zase až tolik nevadí. „No, každý preferujeme ve volném čase něco jiného. Lucku k ničemu nutit nechci a nebudu. Nedělal jsem to nikdy, ani svoje děti jsem nenutil k tomu, aby se třeba věnovaly muzice, takže proč bych měl něco měnit. Musí chtít sama, když ne, já se sportovním pedagogem necítím a ani jím nikdy nebudu,“ dodal s tím, že mu u sportu dělají společnost kamarádi. 

Fotogalerie
38 fotografií