Popelka Eva Hrušková vždy zastávala názor, že nechce být s mužem, se kterým už nevidí budoucnost. „Život je moc krátký na to, aby ho člověk trávil s někým, s kým nechce. A vždycky je lepší to tomu druhému férově oznámit,“ řekla v rozhovoru pro iDnes Revue.

V době, kdy se zakoukala do Jana Přeučila, byla ještě vdaná. „Když jsme se s Honzíkem poznali a já zjistila, že chci být s ním, tak jsem šla za svým stávajícím manželem a řekla jsem mu, ať se na mě nezlobí, ale že musím jít pryč. Prostě jsem to na něj takhle vybalila,“ řekla s tím, že si je vědoma toho, že to nebyla ani pro jednoho z nich příjemná záležitost. „Bylo to kruté, ale mezi námi už to dlouho nefungovalo a vzájemně jsme ani jeden s tím druhým nebyli šťastní,“ vysvětlila.

Její manžel to pochopil a byl rád, že z něj nedělala hlupáka. „Nebyl podváděný. Skousl to a dnes jsme přátelé,“ svěřila se. Hrušková podotkla, že neodešla ve zlém. „Já jsem těmi dveřmi za sebou nebouchla. Já jsem je otevřela, zamávala a byla jsem pryč. Vzhledem k tomu, že můj bývalý manžel je rozumný člověk, tak se neodehrávaly žádné scény před syny a podobně, takže tím naše děti nijak netrpěly. Chvílemi člověk asi musí být trošku sobecký,“ dodala.

Fotogalerie
15 fotografií