Zkrachovalý podnikatel, který prodělal asi 300 milionů, jimiž kdysi disponoval, dluží aktuálně (podle Centrální evidence exekucí) »jen« 175 tisíc korun. I z relativně malé částky se ale může vyklubat velký problém...

Usnesení o exekuci bylo vydáno 25. října 2016. Dostihl ho prý dávný hřích z minulosti. „Je to stará věc. Musím to vyřešit co nejrychleji,“ řekl Kokta. „Vlastně na tom právě pracuju,“ dodal.

K finančním problémům se mu ale nedávno přidaly i zdravotní. Po operaci kyčle dostal před svátky absces do třísla a šlo mu o život! „Děkuju za záchranu lékařům z Nemocnice Na Bulovce,“ přiznal pokorně Pepa na konci roku po sérii nezbytných zákroků na sále.

Rodiče už se oddlužili

To u Štikových se zřejmě konečně začalo blýskat na lepší časy. Monika (44) a Michal (48), kteří už měli kvůli dluhům z ostudy kabát, všechny závazky poplatili. Umázli všech 27 exekucí, které ještě v roce 2015 strašily u jejich jmen.

„Bylo to moc špatné. Bála jsem se, aby si Michal něco neudělal,“ přiznala před časem Ornellina matka. Se splacením dluhů jim zřejmě vydatně pomohl pořad TV Barrandov Tchyně, který Monika moderovala.

Fotogalerie
51 fotografií