Tohoto nečekaného zpestření se na Silvestra dočkali diváci na posledním představení muzikálu Mamma Mia!. V něm Gondíková vystupovala coby milionářka Tanya, zatímco Langmajer se zde v roli Sama ucházel o hlavní postavu Donnu, ten večer v podání Daniely Šinkorové (44).

Když tedy Jiří poklekl a chystal se položit onu důležitou otázku, Adéla neváhala a stoupla si před kolegyni, jako by nastávající nevěstou měla být právě ona. Publikum se rázem dovtípilo, propuklo v hlasitý smích a posléze žert ocenilo bouřlivým potleskem. „Byl to vtípek, který mě zrovna napadl, a jsem ráda, že to diváky pobavilo,“ vysvětlovala pro deník Aha! Gondíková.

Derniéry jsou uvolněnější a dělají se často naschvály pro pobavení diváka,“ dodala herečka a moderátorka s tím, že žádné postranní úmysly rozhodně neměla. „My v tom máme jasno a vše je tak, jak má být,“ okomentovala otázku možné svatby. Zřejmě se z ní tak v dohledné době paní Langmajerová nestane.

Mnohem rezolutněji však vdavky odmítala ještě v říjnu 2015, kdy se muzikál Mamma Mia! teprve zkoušel. Tehdy na dotaz, zda slavný pár nepomýšlí posunout svůj partnerský vztah do stavu manželského, Adéla odpověděla jen: „Ne, to určitě ne!“

Fotogalerie
54 fotografií