Sporťák Michal Hrdlička prožil letošní Vánoce v rodinném kruhu, ve kterém nechyběla ani jeho milovaná partnerka Karolína Plíšková (24). Kvůli dcerce Lindě poštědrovečeřeli o den dříve. „My jsme si ty Vánoce dělali den předem, tu štědrou večeři a na Štědrý den pak Linda zase mířila za maminkou,“ vysvětlil Michal pro Blesk.cz.

Zato Nový rok Hrdlička nepřivítal ani s rodinou, ani s přáteli. „Silvestra jsem prožil vyloženě pracovně, protože jsem byl na Slovensku v Bratislavě,“ řekl moderátor s tím, že večer musel komentovat dva zápasy. Hrdličkovi to ale vůbec nevadilo. Netají se tím, že tento den nemá rád. „Já Silvestra neslavím, mně to přijde jako trošku nucená zábava, nemám to úplně rád. Já když se chci jít pobavit, tak kterýkoliv jiný den radši, než takhle na povel.“

Moderátor si přesto poslední den v roce neodpustil slavnostní jídlo. „Silvestrovská večeře u mě probíhala opravdu velkolepě, byl jsem sám na hotelu, objednal jsem si bezlepkovou pizzu, myslím… a dal jsem si možná jedno malé pivo,“ vtipkoval Hrdlička, který se sice půlnoci dočkal, ale prý šel brzy spát, protože petardy ani rachejtle mu zkrátka nic neříkají.

Fotogalerie
26 fotografií