„Vánoce měly jednu novou zkušenost, nesrovnatelnou s těmi předchozími - a sice, že moje dcera Kačenka, která studuje v Británii, prvním rokem, si s sebou přivedla přítele,“ řekl prezident v rozhovoru pro televizi Nova, která s ním natáčela jeho vánoční poselství.

Zeman se dokonce rozpovídal o tom, kdo je nový partner jeho dcery. „Je to Američan, který žije v Anglii, docela sympatický kluk a já jsem teď přemýšlel, jak se k němu chovat. Vždycky je něco v životě poprvé, rozumíte. Přichází k vám potenciální zeť a vy se začínáte chovat jako potenciální tchán. A toto je role, kterou zatím neumím hrát, kterou se ještě učím na divadle životam,“ dodal Zeman.

Kateřina byla jednou z hlavních postav kampaně svého otce. Tak se také seznámila se svým bývalým přítelem Vladimírem Krulišem, který Zemanovo tažení na Hrad vedl. Rozešli se však po několika měsících. Před dvěma lety se ale jméno „první dcery“ začalo objevovat v souvislosti s videem natočeným na pornopárty a Kateřina poté zmizela z veřejného života. V současnosti studuje v Londýně, kde se také seznámila se svým novým partnerem. 

Fotogalerie
19 fotografií