„Chtěla bych, aby mi odpustily,“ řekla představitelka mimozemšťanky Majky z Gurunu na adresu svých tří dětí – Štefana, Klaudie a Zuzky, které své dětství prožily po ústavech.

„Od šesti do jedenácti let jsem byla v ústavu. Ani jednou za mnou nepřijela. Stydím se za ni, stydím se, že jsem její dcera,“ přiznala dnes sedmadvacetiletá Klaudie. „Být dcerou slavné Majky z Gurunu bylo velmi těžké,“ vysvětlila s tím, že se klidu dočkala až poté, co se jí ujala adoptivní rodina.

Lépe na tom nebyl ani nejmladší Štefan, o kterého se Zuzana starala nejdéle. „Pořád jsem byl doma sám,“ svěřil se před lety. Kvůli složité rodinné situaci se dokonce dostal do společnosti narkomanů. „Jednou mě přivezli policajti domů úplně zfetovaného,“ přiznal s tím, že pak skončil ve výchovném ústavu, kde mu bylo dle jeho slov dobře.

Zuzana Pravňaská se v současnosti pokouší o restart svého života a pracuje jako řidička tramvají. Její děti to ale kvůli minulosti nezajímá. „Já jí vlastně ani nemám co vzkázat,“ uzavřela celou věc Klaudie.

Fotogalerie
4 fotografie