Bára Basiková s rodinou podporuje nadaci Kapka naděje už dlouhá léta. Proto se chtěla zapojit a vymyslela si, že s rodinou zazpívají společně píseň ze seriálu Návštěvníci. "Anička se připravuje na zkoušku na vysoké a pilně studuje, takže jsme naše vystoupení zvládli ve čtyřech. To znamená já s manželem, druhou dcerou Maruškou a synem Theodorem. Vybrali jsme si skladbu ze seriálu Návštěvníci," uvedla zpěvačka.

S dcerou Maruškou se navlékly do stylových stříbrných overalů, které jako by do seriálu patřily. A každý, kdo není úplně slepý, si určitě všiml, že zpěvačka, která už přesáhla padesátku, má lepší postavu než její dcera. V posledním roce Basiková totiž výrazně zhubla a nyní vypadá skvěle. Přiléhavý kostým jí úžasně seděl, ale Marušce se pod ním trochu rýsovaly špíčky.

Zpěvačka si dala také práci s úpravou písně, kterou si vybrala. "Nejdříve jsme ji spolu s kamarády diskžokeji upravili do takového odvázanějšího mixu. Já jsem pak vybrala pro ni slogany z písní Karla Svobody a dílo bylo hotovo. Dokonce jsme na jeho závěr i rapovali. Byla to exkluzivní novinka a současně náš rodinný dárek pro prezidentku nadace Vendulu Svobodovou a její Kapku naděje," dodala Basiková.

Fotogalerie
8 fotografií