Když dráždit, tak pořádně. „Kalendář je koncipovaný jako český Pirelli a má trochu provokovat,“ okomentovala modelka hodně odvážné fotky, na kterých dokonce ukázala bradavku. „Jsem ráda, že jsem měla tu čest fotit tak prestižní kalendář. Snažila jsem se odhodit stud a zachovat se jako profesionál. Vždyť k mé profesi to přirozeně patří a jsem ráda, že je o mě pořád zájem a dostávám lukrativní nabídky. Je to pro mně pokaždé výzva a nutí mě to na sobě pořád makat. Navíc zahraniční topmodelky a herečky fotí ještě pikantnější a provokativnější fotky, ale to bych neriskovala,“ popisuje Andrea s tím, že je s výsledkem spokojená.

„Vznikly krásné umělecké snímky s nadčasovou hodnotou. Na naši práci jsem pyšná. Jan Tůma je skutečně šikovný a talentovaný fotograf a jsem ráda, že jsem v něm opět nezklamala. Pod jeho taktovkou vznikly opravdu nádherné, estetické fotky. Nechtěli jsme, aby šlo o něco prvoplánového. Naopak, kalendář má vysokou uměleckou hodnotu. Honza se snažil zachytit ženskou krásu a estetičnost ve všech běžných situacích a dokázal, že nahota je krásná a přirozená věc, pokud se s ní nakládá ‚esteticky‘ a s citem. Někdy i oblečená žena dokáže být vulgárnější než nahá, záleží na výrazu a fotografovi,“ řekla Blesku Verešová.

Její manžel právník Daniel Volopich (52) se na fotografie své ženy nemůže vynadívat. „Už kalendář pověsil v kuchyni. A díky tomu máme již leden 2017,“ svěřila se smíchem.

A je víc než jasné, že její muž nebude jediný, kdo chce mít Andreu pověšenou na zdi. Denně prý dostává spousty žádostí o zaslání exempláře! „Veškerý výtěžek z prodeje půjde na můj nadační fond,“ upozornila modelka.

Fotogalerie
32 fotografií