Koho by napadlo, že zrovna »Královna dětských srdcí« Dáda Patrasová bude mít takové problémy se zakládáním rodiny? Děti ji vždycky činily šťastnou - a také ona je. Milovala jejich rozesmáté tváře a toužila mít velkou rodinu... Vybrala si k tomu však špatného partnera. Felix Slováček její těhotenství sledoval jen s nelibostí a o děti nikdy moc nestál.

Po narození Felixe Juniora už Slováček žádné další děti do rodiny nechtěl. Když Dáda přesto otěhotněla a čekala malou Aničku, strhly se doma boje o to, zda se má dítě vůbec narodit. „Bylo to tenkrát strašně těžké, Aničku jsem si musela u Felixe doslova vybojovat,” svěřila Dáda, která je na svou dceru (21), která na podzim zářila v show Tvoje tvář má známý hlas, pyšná. „Konečně lidem ukázala, jak neskutečně je talentovaná,” pronesla Patrasová dmoucí se pýchou.

Po prosazení malé Aničky už ale Felix nikdy stejně nepovolil. Dádin sen o velké rodině musel jít stranou. „Měla jsem veliký sen, že by se v našem domě opět rozezněl dětský smích, jenže Felix mi to zakázal. Už jsem měla dojednanou adopci holčičky, ale nejel přes to vlak,“ promluvila teď Patrasová o velkém šrámu na duši.

„Hodně jsem v té době vydělávala, on byl můj manažer a staral se mi o práci. Bál se toho, že bych s miminkem zůstala doma,” prozradila herečka a zpěvačka. „Měla to být krásná Vietnamečka, mně je totiž jedno, jakého jsou děti původu, stále jsou to jen čisté duše. Je to už několik let, co jsem chtěla do naší rodiny nového člena,“ svěřila se Dáda, která se teď může těšit alespoň z role babičky.

Královna dětských srdcí má hodně vystoupení pro děti i v muzikálu Alenka v kraji zázraků až do Silvestra, a tak nakonec neodcestuje za přítelem Vitem (47) do Itálie, ale rodina se sejde na Štědrý den ve vinohradské vile i s malým Rafaelem Slavomírem (3 měsíce), jeho rodiči Míšou Zemánkovou (35) a Felixem juniorem (33) a Aničkou (22). Boží hod vánoční a Štěpána bude každý trávit už po svém. Patrasová s Vitem, který nakonec za svou láskou přiletí do Česka, a její muž s Lucií Gelemovou (33).

Fotogalerie
25 fotografií