Křest knihy, která patří do projektu nadace Rakovina věc veřejná, přispěl pohádkou nejenom syn Hany Heřmánkové Josef, biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem Petrem, Ester Kočičková, Petr Vydra, Igor Bareš a řada dalších osobností. 

„Pepa odmala píše pohádky. V pěti letech psal seriál O slonovi a na jeho nové díly čekalo celé divadlo,“ pochlubila se Blesk.cz půvabná Hanka, která křest publikace moderovala. Ve vínových šatech byla opět okouzlující a na jejích nohách utkvěl nejeden pohled.

Příští rok manželé Heřmánkovi oslaví 30 let společného života. „Žádný recept na spokojené manželství nemám. My jsme se spolu naučili žít a pro nás je důležité pořád se spolu smát,“ tvrdí moderátorka.

Video
Video se připravuje ...

Hana Heřmánková: Cukroví na Vánoce chystám od října! Speciální a s alkoholem! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Na křtu nechyběl profesor a zakladatel dětské onkologie v bývalém Československu Josef Koutecký. „I já mám za sebou knížku pohádek a i já jsem s velkou chutí jednou do téhle knížky přispěl. A věřím, že to není naposled, ještě bych rád napsal celou pohádkovou knížku, pokud mi to zdraví dovolí,“ řekl pedagog a autor mnoha publikací.

Fotogalerie
11 fotografií