Sexbombu Evu Perkausovou v pořadu od ledna nahradí finalista show Tvoje tvář má známý hlas David Gránský(24). Zaskočí nejen za Evu, ale také za jejího kolegu Petra Vágnera (39).

Oblíbená moderátorská dvojice ale z obrazovky nemizí. Perkausová totiž bude již od této neděle uvádět denní Top Star. „Už se moc těším na živé vysílání, které je pro mne rozhodně další profesní výzvou a posune mne coby moderátorku dál,“ říká Eva, která tvoří dvojici s Vágnerem od dubna letošního roku.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Eva Perkausová prozradila, co bude dělat až skončí v TopStaru!  Blesk TV

„Eva nás přesvědčila o svých moderátorských kvalitách a věříme, že diváci ocení, že se bude na obrazovkách objevovat častěji,“ svěřila vedoucí lifestylového PR Jana Mrákotová s tím, že s pohlednou blondýnkou se vystřídá právě Gránský, známý ze seriálu Ohnivý kuře jako Leoš Trébl. „Kdy přesně diváci uvidí Davida v Top Star magazínu, včas oznámíme. Každopádně mu přejeme již nyní v jeho nové roli hodně štěstí a úspěchů,“ dodala Mrákotová k pořadu, který čekají velké změny.

Od nové vysílací sezony bude totiž připravovaný ve spolupráci s redakcí zpravodajství. „Důvod, proč jsme se tak rozhodli, je čistě strategický. Top Star magazín na Primu neodmyslitelně patří. Divák je ale čím dál náročnější a kritičtější, a tak jsme se rozhodli tým, který ho připravuje, posílit. Využijeme potenciál obou oddělení, ve kterých pracují zkušení profesionálové. Věříme, že právě tohle je cesta k jeho zlepšení a zatraktivnění,“ vysvětlil změnu Marek Singer, generální ředitel Prima Group. 

 

Fotogalerie
15 fotografií